De voordelen van het installeren van een Italiaanse douche in uw badkamer

De voordelen van het installeren van een Italiaanse douche in uw badkamer

Douchen is een gezonde gewoonte en daarom iets dat we regelmatig moeten doen. Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat deze gewoonte dode cellen verwijdert, de bloedcirculatie verbetert en de concentratie verbetert.

Bovendien is het een veel duurzamere oplossing dan de traditionele badkuip: in feite worden er veel minder liters water verspild, een steeds kostbaarder hulpbron die op onze planeet opraakt; daarom is het goed om het te bewaren en alleen het strikt noodzakelijke te gebruiken voor uw persoonlijke hygiëne.

Wanneer U wilt douchen is het aangenaam als het water zodanig over uw lichaam sproeit, dat u zich makkelijk schoon wast, zonder enig gesputter of onregelmatige waterstralen. Onderbrekingen van watertoevoer, kunnen een douche nemen tot een irritant moment veranderen, in plaats van dat heilzame waar u naar streeft wanneer de waterstralen met regelmaat over uw lichaam stromen.

Het is daarom niet verstandig om de eerste de beste douche in uw badkamer te installeren. Kijkt u eens goed rond om te weten wat er te koop is en waarom u zou moeten kiezen voor een bepaald systeem boven een ander. Gelukkig is er een ruime keus en kunnen we uit de beste deze presenteren: De Italiaanse douche van Nicoll. Deze douche heeft legio voordelen en wordt u daarom sterk aanbevolen.

Hier zijn 5 reden waarom U moet kiezen voor een Italiaanse douche

Kwalitatief Superieur

Dat de Italiaanse douche van Nicoll van goede kwaliteit is, staat buiten kijf. De douchekop is van chroom. Omdat wij de gezondheid van de klant op de eerste plaats zetten, is er geen lood in onze douche verwerkt. Dit metaal is zeer schadelijk voor de gezondheid, weest u dus voorzichtig wanneer u een douche koopt, want sommige producenten van douches nemen het niet zo nauw. De douche van Nicoll past universeel op de meeste doucheslangen. U kunt hem dus simpel aanschroeven en meteen gebruiken.

Raakt niet verstopt

Het is op zijn minst gezegd onaangenaam, wanneer u merkt dat er slechts enkele straaltjes water uit uw douche komen, omdat de rest verstopt is. De Italiaanse douche is zodanig geconstrueerd met silliconen gaatjes, waardoor uw douche niet verstopt raakt. De douche is bovendien makkelijk schoon te maken indien nodig.

Multi Verstelbaar

Deze douche heeft 9 verschillende water patronen die naar uw behoefte kunnen worden versteld. Als u bijvoorbeeld iemand bent die een hogere druk water apprecieert, of juist een mildere zachte straal, of wat daartussen ligt, kan dat. U bepaalt zelf hoe u gedouched wordt.

Regelmaat

Zodra u de douche naar uw wens hebt gesteld en open draait komt er een regelmatige stroom uit de kraan met voldoende water. Uw bad zal niet onderbroken worden door het sputteren van verstopte gaatjes en zal even aangenaam blijven stromen ook als er een lage waterdruk is.

Garantie

Nu u weet wat u kunt verwachten van de Italiaanse douche van Nicoll  bent u natuurlijk benieuwd naar de garantie die Nicoll biedt. Wel, onze douche is zo goed dat wij u zonder twijfel voorzien van een garantie, zodat u er zeker van bent dat indien u een issue heeft met ons product, u bij ons terecht bent. Wij zijn er om u van dienst te zijn met al uw wensen voor een aangename douche ervaring.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.