Aankleedkussen

Wat is een aankleedkussen?

Een aankleedkussen is een zacht platform met vaak schuin oplopende randen waar je je kind op kan leggen om het te verschonen of aan te kleden. Door de schuin oplopende rand blijft de kleine poepfabriek lekker in het midden liggen en rolt het dus niet van de commode af. Vaak is het één van de eerste zaken die gekocht wordt als de babykamer moet worden ingericht.  Omdat zowel vader als moeder nog helemaal in de wolken is van de komende spruit, hebben ze dit artikel vaak onnodig duur gemaakt. De prijzen variëren tussen de acht Euro en soms wel meer dan 60 Euro.

De meeste basis aankleedkussens volstaan voor het eerste levensjaar

Laat je niet in de zeik nemen. De meeste basis aankleedkussens volstaan voor het eerste levensjaar van jouw kind. Meestal gaat er om zo’n verkleedkussen toch een hoes met een leuk printje. Wij betaalden meer dan 30 Euro voor een aankleedkussen met een leuke opdruk, terwijl er bijna meteen een effen grijze hoes omheen kwam.

Voor als het kind wat groter is

Na het eerste jaar is het misschien tijd voor een nieuw kussen. Je baby is niet echt een baby meer. Het kind kan meestal al staan en worstelen met het aankleedkussen. Voor als het kind wat groter is heeft Kidz Impulz een geniale oplossing met het aankleedkussen XXL.

Aankleedkussen