Persoonlijke geboortekaartjes van Cotton Bird

Persoonlijke geboortekaartjes van Cotton Bird

Wanneer jullie je pasgeboren kindje straks op de aarde verwelkomen, zijn jullie als kersverse ouders natuurlijk zo trots als een pauw. Je wilt het heugelijke nieuws daarom het liefst met de hele wereld delen. En wat is hiervoor nu een mooiere manier dan om te kiezen voor een kaartje uit de prachtige en originele collectie van Cotton Bird. Het kleinschalige team van ontwerpers dat werkzaam is bij Cotton Bird bestaat hoofdzakelijk uit jonge moeders. Zij werken met heel veel zorg en liefde aan de designs voor de unieke geboortekaartjes van dit prachtige merk uit Zuid-Frankrijk. Zo zorgen zij ervoor dat jullie als nieuwbakken ouders met veel trots de geboorte van jullie zoontje of dochtertje aan kunnen kondigen met een mooi en persoonlijk geboortekaartje.

Gepersonaliseerde geboortekaartjes

Waar men vroeger slechts uit een aantal standaard geboortekaartjes kon kiezen is dat tegenwoordig heel anders. De manieren om een geboorte aan te kondigen zijn inmiddels eindeloos, maar het versturen van een tastbaar geboortekaartje is nog steeds veruit het populairst. De keuze hiervan is inmiddels flink uitgebreid, en je kunt van een geboortekaartje echt iets origineels en persoonlijks maken. Zo heeft Cotton Bird een zeer uiteenlopende geboortecollectie die je kunt bekijken op https://www.cottonbird.nl/. Hun collectie omvat veel standaard ontwerpen met zeer uiteenlopende stijlen, kleuren en vormen geboortekaartjes. Of je nu van klassiek houdt of van modern, van vintage of trendy, er is voor ieder wat wils. Bovendien wordt de collectie geboortekaartjes bij Cotton Bird regelmatig vernieuwd en aangepast. Ook heb je als aanstaande ouders de mogelijkheid het kaartje helemaal te personaliseren en aan te passen aan jullie wensen. Geen enkel geboortekaartje zal dus meer hetzelfde zijn.

Droogbloemen, lintjes, labeltjes en andere accessoires

De geboortekaartjes van Cotton Bird zijn in allerlei maten en modellen verkrijgbaar, en zijn daarnaast uit te breiden met allerlei superleuke accessoires. En dan hebben we het niet over de enveloppen, welke overigens standaard kosteloos bij de geboortekaartjes geleverd worden. Met accessoires doelen we in dit geval op de grote keuze aan lintjes, touwtjes, labeltjes, etiketten, droogbloemen en zelfs een fotostrip waarmee je het geboortekaartje kunt decoreren en personaliseren. Kies voor de fotostrip drie mooie foto’s uit van jullie pasgeborene. Zo kunnen de ontvangers van het geboortekaartje alvast een glimp opvangen van jullie nieuwste gezinslid. De gedroogde bloemen die Cotton Bird gebruikt zijn allemaal met grote zorg geselecteerd, gedroogd en gepreserveerd, zodat zij hun prachtige kleuren zullen behouden. Om het geboortekaartje net dat beetje extra uitstraling te geven kun je een verfijnd lintje of touwtje toevoegen aan het kaartje. Deze zijn er in talloze soorten, kleurtjes en lengtes. Houdt er bij het kiezen van een lintje wel een beetje rekening mee dat het bij de uitstraling en stijl van het geboortekaartje past. Dus worden jullie binnenkort papa en mama, en zijn jullie op zoek naar een persoonlijk, uniek en bijzonder geboortekaartje? Neem dan absoluut eens een kijkje op de website van Cotton Bird en laat je inspireren door de uitgebreide mogelijkheden die dit sprankelende bedrijf jullie allemaal te bieden heeft.

Unieke geboortekaartjes
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.