Een hele slechte papablogger

Een hele slechte papablogger

Ik ben op dit moment een hele slechte papablogger. Zonder jullie op de hoogte te stellen laat ik zomaar dagenlang niks van me horen en als er leuke dingen gebeuren zie je wel dingen op de papablogger Instagram, maar lees je niks over de achtergronden. Ja ik ben nog steeds heel erg actief op Instagram. Bijna iedere dag post ik foto’s en stories over het vaderschap en de belevenissen van Morris. Toch wil ik ook het bloggen weer op gaan pakken. Er gebeurt immers genoeg!

Het is echt onvoorstelbaar om te zien hoe dit mannetje zich ontwikkelt

Op het papavlak gaat alles helemaal goed. Morris is inmiddels bijna 8 maanden en groeit als kool! Maat 68 is al bijna weer te klein en de maat 4 luiers geef ik nog een maand of anderhalf en dan kunnen we alweer over op 5! Het is echt onvoorstelbaar om te zien hoe dit mannetje zich ontwikkelt. Kruipen, staan, proberen geluiden om te zetten in woorden; de hele mikmak. Toch zijn er ook zaken die minder gaan.

We hadden hele hoge doelen gesteld met betrekking tot eten. Broccoli, wortel, boontjes, spruitjes; alles zou onze baby gaan eten. Helaas was dit niet het geval. Om de één of andere reden wil onze zoon geprakt voedsel niet van ons aannemen en als het al wel in zijn mond beland slikt hij het niet door. Hele groenten, zoals stronkjes broccoli of een wortel gaan nog wel de mond in, maar na wat sabbelen word ook hier niet geslikt en landt alles op de slab en op z’n gezicht, kleren en de vloer. Heel erg frustrerend, maar zoals ik verschillende mamabloggers al heb horen zeggen: “food under one is just for fun.” We gaan dan ook lekker door met hapjes koken en misschien ergens ook eens kijken naar potjes Olvarit ofzo.

Op het blogger vlak zijn er ook nog ontwikkelingen

Op het blogger vlak zijn er ook nog ontwikkelingen. Zo mag ik binnenkort naar een blogger event van Yoast (een grote SEO plugin) om te kijken, luisteren en leren van de makers van deze plugin. Op deze manier hoop ik Yoast te helpen een beter product neer te zetten en hoop ik hun plugin beter te begrijpen om op die manier weer beter vindbaar te zijn voor (toekomstige) ouders, opvoeders en andere geïnteresseerden.

Ook ga ik proberen om een blog te schrijven over een bezoek aan een Ronald McDonald Huis. Ik vind het echt super belangrijk wat deze mensen allemaal doen voor de familieleden van zieke kinderen. Ik merk echter wel dat veel mensen nog vragen hebben over hoe het er dan aan toe gaat in zo’n huis en wanneer je als familie in zo’n huis terecht komt. Allemaal heel belangrijke informatie natuurlijk! Veel blogs over Ronald McDonald Huizen zijn ervaringsblogs die met de nodige emotie geschreven zijn. Dit is natuurlijk heel belangrijk, maar ik miste wel een blog die mensen voorziet van informatie zonder de emotie erbij.

Papablogger wordt dus een bedrijf

Verder ben ik stappen aan het zetten om samenwerkingen met merken op te zetten. Voor jullie betekent dat reviews, prijsvragen en verslagen van dagjes weg. Voor mij betekent dit een verdere professionalisering van het bloggen. Papablogger wordt dus een bedrijf! Ik ga jullie op de hoogte houden van de stappen die ik daarin zet, maar zal jullie niet vervelen met hele moeilijke blogs over hoe je een eigen bedrijf opzet.

Kortom, de afgelopen maand heeft mij een hoop hoofdpijn gekost, maar heeft er wel voor gezorgd dat ik mijn blog en het bloggen weer serieus ben gaan nemen. Het gastbloggen voor Kiddowz staat even op een laag pitje, B4men doe ik nog één keer per maand en andere websites zullen het vanwege de vele prikkels even zonder mijn aanwezigheid moeten doen. De focus ligt nu even op het papa zijn voor Morris, partner zijn voor Fleur, hier dan weer over schrijven en ook nog baasmeneer zijn bij Bureau Checklist.

Blog over opvoeding
Het gezin van papablogger
Papablog over opvoeden
Papablogger blog over opvoeden
Papablogger blog opvoeden

Misschien vind je dit ook interessant...

1 Reactie
  • Maddy
    Geplaatst op 22:44h, 09 oktober

    Wat ern plannen allemaal! Succes 😊. Groot gelijk dat je voor jezelf kiest en alles wat daarbij hoort, dat is ook zo belangrijk! Natuurlijk blijf ik volgen😃

Geef een reactie