De Negenmaandenbeurs 2019 door de ogen van Papablogger

De Negenmaandenbeurs 2019 door de ogen van Papablogger

De Negenmaandenbeurs 2019 begon voor mij afgelopen woensdag al vroeg. Om half zeven ging mijn wekker, zodat ik op tijd bij de RAI zou kunnen zijn. Ik woon helemaal niet zo ver van Amsterdam af, maar het verkeer tussen Sassenheim en Amsterdam is op z’n minst onbetrouwbaar te noemen. Gewapend met een telefoon, camera, goede wandelschoenen en een stevige bak koffie vertrok ik om 07.30. Samen met 18 andere bloggers zou ik namelijk de Negenmaandenbeurs Bloggerstour gaan doen. Uiteindelijk was ik ruim op tijd voor de Baby Innovation Award 2019 die daar zou worden uitgereikt.

Analyse Me Baby is een soort DNA-profieltest

Na de uitreiking waren we uitgenodigd voor de lancering van een geweldig leuk concept. Iets wat volgens mij echt iets is voor vaders. Het product heet “Analyse Me Baby” en nog voor de beurs opende werden we meegenomen in het concept en wat het allemaal inhoudt. Analyse Me Baby is een soort DNA-profieltest. Aan de hand van door jou opgestuurd wangslijm wordt het DNA van jouw baby uitgelezen op vijf specifieke posities. Zo weet je dus van te voren wat de kleur ogen van je baby gaat worden en of het een beetje mee kan komen met de gym op school later.

We kennen Difrax allemaal van de S-fles

Snel na de lancering van Analyse Me Baby gingen we door naar Difrax. We kennen Difrax allemaal van de S-fles en de fopspenen. Speciaal voor de Negenmaandenbeurs was er een fopspeen gemaakt die je kon kopen voor één Euro. Ook kreeg je bij besteding van minimaal 25 Euro een super chille shopper. De bloggers kregen allemaal zo’n shopper die tot de nok toe gevuld was met gave spullen van Difrax, Lief! en Wehkamp. Binnenkort zal ik op de Papablogger Facebookpagina een paar leuke zaken weggeven, dus hou deze pagina in de gaten!

De opening van de Negenmaandenbeurs was bij de Kruidvat stand

Om 10.00 begon de opening van de Negenmaandenbeurs. De opening van de Negenmaandenbeurs was bij de Kruidvatstand bij de ingang van de beurs. Daar presenteerde Saar Koningsberger de Bambino kinderkledinglijn die zij ontworpen heeft in samenwerking met Kruidvat. De kinderkleding werd geshowd door dertien baby’s die gedragen werden door hun vader. De baby’s waren op hun super schattigst gekleed en om de aandacht niet af te leiden hadden de papa’s een wit t-shirt, spijkerbroek en rode bretels aan. Van Kruidvat kregen alle bloggers ook nog eens een mega shopper met allemaal leuke spullen. Hou de Papablogger Instagram in de gaten als je kans wil maken op deze geweldige tas met spullen!

Kruidvat Negenmaandenbeurs

Thule Sleek “Black on Black”

Na een korte pauze waren we uitgenodigd op de stand van Thule. Hier was de onthulling van hun nieuwste baby carrier (kinderwagen), de Thule Sleek “Black on Black”. De onthulling van de Black on Black werd ingekleurd door een zwangere Xelly Cabau van Kasbergen. Zij mocht samen met de presentator het zwarte doek van de twee kinderwagens afhalen. Voor ons verschenen twee volledig zwarte kinderwagens! Het frame, dat vervaardigd is uit zwart aluminium, kleurt perfect bij het “midnight black” gekleurde doek. Helemaal perfect voor ouders die mobiliteit in de stad willen ervaren met een opvallende en elegante look.

Na de onthulling gaf Xelly nog een korte workshop hoe je in vijf minuten je gezicht kan opmaken en de straat weer op kan. Niet echt iets voor de mannen in het gezelschap, die zich dan ook snel lieten verleiden door de carrot cake en muffins die klaar stonden voor het bezoek. De taartjes waren heerlijk en ook de champagne om half elf ‘s ochtends was ideaal. Ik weet nog steeds niet of het met of zonder alcohol was, maar dat maakt niet uit. Ik weet in ieder geval dat ik mijn make-up naar boven moet aanbrengen in plaats van naar beneden, voor een open blik op de wereld. Na de lancering werden de bloggerstour even losgelaten. Voor mij tijd om mijn persacreditatie te regelen en voor de rest om even te lunchen. Later vandaag lees je wat er verder op de beurs te zien was.

Thule Sleek Black on Black
RAI Negenmaandenbeurs
Ingang Negenmaandenbeurs
Analyse Me Baby Negenmaandenbeurs
Stand Kruidvat Negenmaandenbeurs
Negenmaandenbeurs 2019 Kruidvat
Difrax Negenmaandenbeurs
Thule taartjes
Geen reactie's

Geef een reactie