De Negenmaandenbeurs 2019 (deel2)

De Negenmaandenbeurs 2019 (deel2)

Zoals jullie eerder hebben kunnen lezen was ik 20 februari op de Negenmaandenbeurs. Na de Baby Innovation Award en het eerste gedeelte van de Bloggerstour was het tijd voor meer nieuwe zaken en innovaties. We zetten de Bloggerstour voort bij Drs Leenarts. De dames op de stand waren net bezig een Boomerang te maken voor op de Instagram. Om iedereen op de gevoelige plaat vast te leggen heb ik de camera toen even overgenomen.

Drs. Leenarts

Na een mooie Boomerang foto kregen we uitleg over de producten van Drs. Leenarts. Hun missie? Betrouwbare huidverzorging met alleen werkzame ingrediënten die écht wat doen voor je huid! In 2018 kregen de huidproducten van Drs. Leenarts het internationale keurmerk ‘Allergy Certified.’ Wij mochten de dag- en nachtcrème uitproberen en kregen ook een tube mee naar huis. Ik ben zelf niet zo van het smeren met crèmes en zalfjes maar Fleur des te meer. Zij vindt het een fijne crème die niet overdadig ruikt of vet is.

Negenmaandenbeurs Dr. Leenarts

De super handige Hangmat2GO van Poppiezz

Nadat we van Dr. Leenarts nog een aardig presentje hadden gehad gingen we door naar de volgende stand. Deze was gelukkig niet al te ver lopen, want de stand van Poppiezz was ernaast. Poppiezz kende ik al een klein beetje omdat ik vorig jaar op verschillende Instagram accounts van mamabloggers de super handige Hangmat2GO al had gezien. Deze hangmat past in iedere winkelwagen en geeft je baby enorme bewegingsvrijheid tijdens het boodschappen doen, terwijl het bijna geen extra ruimte inneemt.

Volledig nieuw was voor mij het Speelkleed2GO. Van stoer speelkleed naar tas in een handomdraai. Een speelkleed voor in de box. Vouw het op tot tas en neem het mee. Net zo gemakkelijk voor een weekendje weg, op visite, in het park of op het strand. Ik zag mezelf er al helemaal mee lopen! Vooral ook, omdat de vier verschillende designs totaal niet tuttig zijn. Als er een Morris 2.0 komt, gaat deze zeker op het verlanglijstje.

Hangmat2GO Poppiezz

Ik dacht dat ik alles op op baby- en opvoedingsvlak wel gezien had, maar ook deze Negenmaandenbeurs werd ik weer verrast door zaken die ik niet eerder had gezien. Wellicht door mijn onoplettendheid, want niet helemaal nieuw, maar toch niet minder innovatief zijn de drinkflessen van Herobility. De drinkflessen vinden hun oorsprong in de aloude fitnessbeker, maar met een andere dop erop. De speen op deze fles ziet er ook heel anders uit dan andere flessen De speen heeft namelijk een breed uitlopende basis, wat ervoor moet zorgen dat de baby geen last meer heeft van overtollige lucht.

Ik werd vooral heel blij van de kleuren bij Herobility. Poederblauw en poederroze, legergroen en wit waren de kleuren die mij opvielen. Hele zachte kleuren en vooral bij de thermosfles kwamen deze prachtig uit. De fles is in nog meer kleuren te bestellen, dus neem zeker een kijkje in de webshop van Herobility!

Herobility babyflessen

Groot nieuws bij Zwitsal

De volgende stop was het bekende babymerk Zwitsal. Het babymerk dat niet alleen door baby’s gebruikt wordt had een mega stand gebouwd die door de kleurstelling van het merk lekker opviel. Het was dan ook megadruk toen we er kwamen. Groot nieuws bij Zwitsal, want ze komen dit jaar met een geheel nieuw product! Na de lancering van de luiers en de volledig biologische Naturals lijn komt het merk deze zomer met Zwitsal zonnebrandcreme! De lijn zal met de bekende Zwitsalgeur verkrijgbaar zijn, maar ook als Zwitsal Naturals op de markt komen. We mochten de zonnenbrandcreme proberen en hij smeert en ruikt net zo lekker als de gewone cremes van het babymerk. Wat de effecten zijn van de beschermingsfactor moet ik je helaas schuldig blijven, want erg lekker weer was het niet.

Zwitsal Zonnebrandcreme
Papablogger.nl Negenmaandenbeurs
Thule Sleek Negenmaandenbeurs
Herobility Thermosfles
Poppiezz Speelkleed2GO
Zwwitsal Zonnebrandcreme
Geen reactie's

Geef een reactie