Handschoenen met verwarming

Handschoenen met verwarming

Met de lente in aantocht gaan veel mensen weer genieten van het buiten leven. Heerlijke wandelingen langs het strand of een mooie fietstocht door de polders. Met een zonnetje en blauwe lucht kan het er heel aantrekkelijk uitzien maar vaak is het door de wind nog verraderlijk koud. Het is dan ook heerlijk om handschoenen met verwarming te dragen om te zorgen dat je geen last krijg van koude handen.

Handschoenen met verwarming zijn er in vele soorten en maten maar eigenlijk in de basis allemaal hetzelfde. Het zijn handschoenen die door middel van een batterij van warmte worden voorzien en in verschillende standen zijn in te stellen. Je hebt de goedkope varianten van de bekende Chinese webshops die binnen enkele keren kapot zijn en de gerenommeerde merken die staan voor kwaliteit. 

De aanbieders die kwaliteit leveren hebben ook de kennis in huis om je te adviseren in welke handschoenen met verwarming voor jouw doeleinden geschikt zijn. Zo zijn er bijvoorbeeld de onderhandschoenen. Deze handschoenen met verwarming zijn geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een dunne en flexibele handschoen en eventueel nog een werk, motor of gewone handschoen overheen willen dragen. Ze verwarmen uiteraard ook zonder iets er overheen te dragen. Dan zijn ze perfect geschikt voor een wandeling of het uitlaten van de hond.

Als je liever wat dikkere handschoenen met verwarming hebt is er de gevoerde variant. Dit wind en waterdichte model is misschien wel het eerste wat in je opkomt als je denkt aan handschoenen met verwarming. Doordat het gevoerd is, is het ook wat dikker maar daardoor ook een stuk warmer dan de onderhandschoenen. Tijdens de winter is dit een onmisbaar deel van je uitrusting. Ook tijdens wintersport kan je eigenlijk niet zonder een paar van deze handschoenen. 

Ben je een fanatiek fietser en op zoek naar handschoenen met verwarming dan is er de verwarmde fietshandschoen. Deze is voorzien van wat extra grip op de handpalmen waardoor je alle controle over je stuur en remmen houdt. Ben je meer van de gemotoriseerde tweewielers dan zijn er ook speciale handschoenen met verwarming voor op de motor. Dit model is voorzien van carbon protectie en verstevigde stof. Mocht je onverhoopt ten val komen dan biedt de handschoen in ieder geval de benodigde bescherming voor je handen.

Op zoek naar een wat chiquer model zijn er ook nog leren handschoenen met verwarming. De elegante look van deze handschoen gecombineerd met de warmte elementen maken dit model ideaal voor iedereen die goed gekleed wil gaan maar ook warme handen wil hebben in de winter. 

Naast alle keuze tussen de verschillende modellen is er ook nog de keuze voor single of dual heating. De single heating variant verwarmd de buitenzijde van de hand, waar de dual heating de handpalm en de buitenzijde verwarmd. Deze wordt dus twee keer zo warm. De specialisten van Comfort Producten kunnen je precies vertellen welk model voor jou geschikt is. Ook voor andere verwarmende of verkoelende kleding ben je hier aan het juiste adres. 

Elektrische handschoenen
Geen reactie's

Geef een reactie