Foto op hout van Fotofabriek

Foto op hout fotofabriek

Foto op hout van Fotofabriek

Foto op hout van Fotofabriek

Als je een pasgeboren kind hebt is er niets leuker dan al die speciale momenten vastleggen. Glimlachjes, leuke cadeautjes, schattige poses en verschillende eerste keren. Alles wordt bij ons op camera vastgelegd. Ik laat jullie op deze website veel zien, maar jullie hebben serieus nog niet 1% van alle foto’s die Fleur en ik genomen hebben gezien. Wij zijn natuurlijk geen uitzondering. Ik denk wel dat alle nieuwbakken ouders constant klaar staan met hun camera of smartphone om dit soort momenten te vereeuwigen.

Een mooie foto op hout van Fotofabriek

Voor de verbouwing hadden Fleur en ik ook veel foto’s aan de muur. Aangezien we daar op dit moment nog geen tijd voor hebben (want nieuw kind, nieuw bedrijf, nieuw interieur) is het nogal karig gesteld met de mooie momenten aan onze muur. Ik was dan ook blij verrast toen Fotofabriek contact met mij opnam om hun foto op hout te beoordelen!¬†Een foto geprint op hout is een originele en bijzondere manier om je mooiste herinneringen als wanddecoratie op te hangen. Ik heb dan ook direct ja gezegd! Een mooie foto op hout van Fotofabriek en content voor mijn website, win-win als je het mij vraagt.

Ik ben dan ook direct naar de website van fotofabriek gegaan om de mooiste foto van de afgelopen weken af te laten drukken op hout. Van Fleur mocht het geen foto zijn waar zij op stond. Ze is nog een beetje kritisch op zichzelf na de bevalling, dus alle foto’s van ons als gezinnetje vielen af. Uiteindelijk heb ik voor een foto gekozen waar ik op mijn persoonlijke Facebook echt enorm veel likes op kreeg. Dat moet dus wel een super mooie foto zijn.

De foto die ik gebruikte voor fotofabriek.nl

De online editor van Fotofabriek

In de online editor van Fotofabriek word je super simpel door het bestelproces geleidt. Eerst selecteer je de foto’s die je naar je project wil uploaden. Vervolgens bestaat er de mogelijkheid om tekst toe te voegen. Daarna kun je de indeling aanpassen en als laatste kun je clipart afbeeldingen toevoegen. Je foto op hout is vervolgens nog met verschillende filters aan te passen op jouw specifieke smaak. Het is dus bijna alsof je een Instagramfoto aan het aanpassen bent. Super simpel. Vervolgens klik je op bestellen, vul je jouw gegevens in en is jouw foto op hout onderweg!

Voor mijn foto op hout koos ik voor berkenplex met een whitewash finish. Ik gebruikte maar 1 foto om zo goed mogelijk de kwaliteit van de print te kunnen beoordelen. Ook heb ik ervoor gekozen om geen tekst of clipart te gebruiken. Als je jouw creatie opslaat, dan krijg je binnen 45 minuten een echt voorbeeld van hoe jouw foto op hout eruit ziet. Nooit meer last van een mislukt product dus! Dat vind ik dus echt dikke prima, ik heb weleens een canvas besteld bij een concurrent en deze was echt super slecht uit de verf gekomen. Veel geld uitgegeven aan niks dus! Fotofabriek voorkomt dit door deze preview optie. Nadat ik de preview had bekeken heb ik mijn foto op hout besteld en was het wachten begonnen.

De afwerking is echt perfect!

En dat wachten werd heel snel beloond! Binnen 24 uur werd mijn foto op hout door PostNL bezorgd in een heel net pakketje. Dik karton, bubbeltjesplastic (yeah!) en vervolgens mijn eigen foto, tastbaar, op hout met alle kleuren in tact. Ik heb de foto van alle kanten bekeken en de afwerking is echt perfect! Geen vlekken in de foto, het hout vertoont geen splintering en is netjes afgewerkt. Ook de kleuren en diepte komen gewoon goed over. Kortom, niks op aan te merken!

Ik ben erg trots op deze foto en ben erg blij dat Fotofabriek een hoogwaardig product heeft af kunnen leveren waar ik net zo trots op kan zijn. De foto op hout krijgt een prominente plek in onze huiskamer en ik hou Fotofabriek zeker in mijn achterhoofd als ik fotoboeken of andere fotoartikelen nodig heb! Hier kun jij jouw foto op hout bestellen. Laat me zeker het resultaat zien als jij ook zo’n mooie creatie hebt gemaakt!

 

Misschien vind je dit ook interessant...

1 Reactie
  • Astrid
    Geplaatst op 20:32h, 20 maart

    Wauw! Supergaaf!

Geef een reactie