Beetje sportieve vader neemt zijn kids mee

Beetje sportieve vader neemt zijn kids mee

Beetje sportieve vader neemt zijn kids mee

Sporten is hot en veel mannen kiezen na het werk voor de sportschool of rennen het bospad over. Om maar niet te spreken over de diehards die na het werk nog even vijftig kilometer wegtrappen op hun racefiets. Zijn die vaders nog wel eens thuis? Je kent ze wel. Racefiets, mountainbike, skeelers, tennisracket, hardloopschoenen, sporthorloge. Vaders die alles hebben als het om sporten gaat. Of ze daadwerkelijk al die sportattributen gebruiken, is nooit helemaal te peilen, maar er is in ieder geval flink geïnvesteerd. 

Eén ding is in ieder geval zeker; al deze activiteiten kosten tijd en als niemand er iets van zegt is papa dagelijks na het werk de deur uit. Bij thuiskomst zet hij zijn klassieke Burkely tas in de gang, en pakt hij zijn biezen (lees: sporttas, fiets, skeelers of sportschoenen) en is nog minstens twee uurtjes vertrokken. 

Tassen gevuld met sportspullen in de garage

Niks mis mee, een sportieve vader is tegenwoordig een ‘musthave’, maar fijn als je hem ook nog eens te spreken krijgt. De oplossing ligt voor de hand: meesporten. Mits hij zijn zoon of dochter daartoe de gelegenheid geeft natuurlijk. Afhankelijk van de leeftijd van de kinderen is samen fietsen, skeeleren of meedoen aan de bootcamp veel leuker dan dit steeds alleen te doen. Dus in de garage voortaan niet één sporttas maar flink wat tassen gevuld met sportspul om je gezamenlijk uit te leven. 

Start met een rugzak kind voor de jongste

Niet alle vaders zijn echter als presentator en sportschooleigenaar Arie Boomsma, die zijn drie kinderen al van baby af aan bij zijn push-ups en leg raises betrekt. Ze dartelen wat om hem heen of ze zitten op z’n rug tijdens het opdrukken. Check Aries InstagramZover willen we niet gaan, maar dat je samen met je kind sporten gaat is natuurlijk wel één van de manieren om fijn samen te zijn. Sporten schept sowieso een band en samen voldaan en uitgeput thuiskomen is het leukste dat er is. Voor de sportievelingen onder ons natuurlijk. 

Die eerdergenoemde gadgets en sportattributen zijn dan ook niet langer voor papa alleen, maar ook voor de kinderen beschikbaar. Geef de zoon of dochter om te beginnen een sportieve rugzak kind met daarin de nodige outfit en een handdoek en ga samen op pad.

Beetje sportieve vader neemt zijn kids mee
Geen reactie's

Geef een reactie