Festijn met bouwsteentjes

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Festijn met bouwsteentjes

4 april 2020 @ 4 april 2020 - 5 april 2020 @ 5 april 2020

€4
Legobeurs Nieuw Vennep,Festijn met bouwsteentjes

Speel je met LEGO, spaar je LEGO of ben je fan van LEGO, kom dan gezellig op één van de dagen naar het Festijn met bouwstenen, of kom een van de dagen gezellig bouwen in de prachtig opgebouwde bouwhoek en win leuke prijzen. Alles kan op het Festijn met bouwsteentjes!

Legobeurs Nieuw Vennep,Festijn met bouwsteentjes

Bouwwedstrijd op het festijn met bouwsteentjes

Heel belangrijk is natuurlijk dat je ook zelf kunt bouwen met LEGO. Er is een grote LEGO bouwhoek ingericht met allemaal verschillende soorten en kleuren LEGO bouwsteentjes. Je kunt hier meedoen aan de verschillende bouwwedstrijden of gewoon lekker de hele middag bouwen. Moe van het LEGO bouwen maar nog genoeg energie voor de springkussens, doe je schoenen uit en leef je uit op de opblaasglijbanen. Ook hebben ze een gigantische bioscoop.

Duplo voor de allerkleinsten

Ook aan de kleinste onder ons heeft de organisatie gedacht, zij hebben hun eigen kleine Duplo hoek. Zo kunnen ze alvast kennis maken met het “grote LEGO”. Of ze nu hoge torens willen maken of lekker willen bouwen aan een Duplo stad, het kan allemaal in de Duplohoek.

Demonstraties en verkoop op het Festijn met bouwsteentjes

Het festijn zal voornamelijk gevuld zijn met vele standhouders en verkopers van LEGO. Passionele bouwers presenteren met trots hun bouwwerken, waar uren/dagen werk in zit. Complete steden, treinbanen, iconische figuren uit verschillende films, thema gerichte bouwwerken, voertuigen, technisch LEGO, bestuurbaar LEGO en ga zo maar door. Er wordt ook LEGO verkocht, van unieke verzamelbouwwerken tot kleine onderdelen.

Koffie corner en restaurant

Voor de ouders is er gelegenheid om een kopje koffie te drinken in een van de koffiecorners of neem iets te eten in het restaurant.

Kortom…..Laat je verrassen wat er allemaal te maken is van LEGO en laat de fantasie de vrije loop!

Gegevens

Begin:
4 april 2020 @
Einde:
5 april 2020 @
Kosten:
€4
https://www.vanzantenhal.nl/agenda/1433-festijn-met-bouwsteentjes

Organisator

De Bouwsteen
Bekijk de site van Organisator

Locatie

VANZANTENHAL
IJweg 1415
Nieuw Vennep, Noord Holland 2152 NB Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie