Brick Mania 2020

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Brick Mania 2020

28 november 2020 @ 28 november 2020 - 29 november 2020 @ 29 november 2020

€5
Brick Mania Antwerpen is het grootste LEGO evenement in België (4 000m² LEGO). In de Antwerp Expo (het vroegere Bouwcentrum) kan je terecht voor een tentoonstelling met LEGO steentjes, georganiseerd door BeLUG vzw (Belgian LEGO User Group). BeLUG vzw is een club van volwassen LEGO® fans, die graag hun creaties aan het grote publiek laten zien. Deze tentoonstelling richt zich tot het hele gezin.

Wat is er te doen op Brick Mania 2020?

Er is zo veel te doen op Brick Mania! Met grote lay-outs (diorama’s van o.a. piraten), maar ook met GBC (Great Ball Contraption – honderden balletjes in beweging), sculpturen, kleine en grote creaties allerhande, treinen, Star Wars, robotica en zoveel meer! Verder zijn er ook demonstraties, verschillende workshops en verkoopstands met LEGO® sets en onderdelen (nieuw en tweedehands).

Spelen met Lego op Brick Mania 2020

Je kan er niet enkel véél LEGO bewonderen maar je kan er ook mee spelen: Help dit jaar meebouwen aan een reuzenmozaïek van Antwerpen (een oude stadskaart) in samenwerking met Fairy Bricks. Er zijn verschillende speelhoeken (o.a. DUPLO, LEGO racers, LEGO Minecraft, …) voor de kinderen waar ze naar hartenlust kunnen spelen terwijl mama, papa, oma, opa, … iets kunnen drinken in de cafetaria. Plezier gegarandeerd voor de hele familie.

Gegevens

Begin:
28 november 2020 @
Einde:
29 november 2020 @
Kosten:
€5
Site:
https://www.belug.be/nl/brickmania/antwerpen/

Locatie

Antwerp Expo
Jan Van Rijswijcklaan 191
Antwerpen, 2020 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisator

BelLUG
Bekijk de site van Organisator